• Steenweg op Hoogstraten 72a U8 - BE 2330 Merksplas
  • Mon - Sunday: 24/24
  • +32(0)14 75 43 91
Awesome Image

Express zending | Internationale Express Service

Express zending nodig? Dan ben je hier bij Kempen Transport aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een zeer snelle en efficiënte wijze in heel Europa kunnen worden geleverd als express zending.

Express zending tot snel geleverd

Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen leveren tot 1500 kg en een volume van 30m3! Moet er een express zending van goederen naar Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken of Zwitserland? Geen probleem, Koerierdienst Kempen Transport zorgt  ervoor dat ze binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Met een express zending van Kempen Transport kiest u voor een gespecialiseerd transportbedrijf die ook internationaal express vervoer aanbied over heel Europa!

Snel, betaalbaar & veilig

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor express zendingen.

Snelle particuliere leveringen

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht. Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering.

Altijd bereikbaar

Wilt u een express zending laten ophalen of versturen ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0) 48 72 60 703. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar:  of boek onmiddellijk uw transport. Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een een aantal belangrijke vragen stellen.

 

Expressdienst VS koerierdienst

Onder een express zending verstaan we goederen die zo snel mogelijk opgehaald en afgeleverd moeten worden. Het grote verschil tussen een expressdienst en een koerierdienst is de looptijd en de garantie op tijdige levering. Een express zending is ook iets duurder dan een gewoon transport.  

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

Contacteer Kempen Transport

Express zendingEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen.

Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Express zendingen. U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

We zijn telefonisch bereikbaar binnen de kantoor uren op +32(0)14 75 43 91, voor spoedopdrachten buiten de kantooruren via WhatsApp: +32 (0)468 19 65 91

Vraag een vrijblijvende offerte aan of boek uw transport

Vul hier de datum en tijd in
Wij willen graag van u weten wanneer wij contact met u op mogen nemen. Wij zullen u eerst telefonisch benaderen.
Indien u telefonisch niet bereikbaar bent, sturen wij u een e-mail.
Na het indienen van uw aanvraag, nemen wij binnen een uur contact met u op. Indien uw aanvraag een spoed betreft, kunt u dat hier aangeven en zullen wij u direct terugbellen.
Awesome Image
Kempen transport

Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Alle leveringen 24/24 - 7/7.

Internationale Koerier Europa

Bij Kempen Transport verzorgen we niet alleen een Express zending in België, maar ook spoedtransport naar Nederland, Bulgarije; Cyprus; Denemarken; Duitsland; Estland; Finland; Frankrijk; Griekenland; Hongarije; Ierland; Italië; Kroatië; Letland; Litouwen; Luxemburg; Malta; Nederland; Oostenrijk; Polen; Portugal; Roemenië; Slovenië; Slowakije; Spanje; Tsjechië en Zweden.

Awesome Image
Reviews en ervaringen

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn erg tevreden over Kempen Transport. Mijn klant heeft altijd op tijd zijn drukwerk!

Creaktor Studios

Dankzij de stiptheid van Kempen Transport, behouden wij een goed imago bij onze klanten!

W de FotoGraaf

Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen. Professionele en transparante aanpak. Ook de chauffeur zelf: attentvol, ...

Marijke Janssens